Little things

Goede voornemens
Terwijl onze leefwereld net de warmste feestdagen ooit gemeten achter de rug heeft, leest het ene Damesmeisje ‘Het Klimaatboek’, een initiatief van Greta Thunberg en krijgt nachtmerries.
Deze schrikbeelden trekken voorbij en er ontstaat iets geheel anders…
Dat moet het ‘Andere Damesmeisje’ weten.. en wel nu meteen!

Eén antwoord op “Little things”

  1. Mag ik Thunberg lenen (want delen is het nieuwe hebben nietwaar)? Qua voornemens wil ik je eigenlijk hier vragen (ipv via de app) zodat ms anderen er ook op reageren: wat nou als biologische boeren, vissers en/of kledingmakers niet meer kunnen rekenen op bewuste klanten zoals jij en ik? Er zijn bijv kleine palmolie boeren die het loodje leggen omdat rijke westerlingen en masse palmolie boycotten. Niet vlees of palmolie is het probleem maar de grootschaligheid cq het kapitalistische systeem. Overigens gun ik iedereen het actiemiddel dat hem/haar past. Ik zoek voor mezelf een kleinere voetstap door het op alle fronten zo zuinig en bewust mogelijk te doen. Eigenlijk al sinds de club van Rome… Blij dat er eindelijk zoveel aandacht voor de planeet is en hopelijk niet te laat. Zet m op met vegan en vergeet de b12 niet 🙂 !

Geef een reactie