Mondkapje van de dag

Ben jij al bij die man geweest, hier vlakbij, in dat huis met die prachtige wilde tuin?

Hoezo, wat is er met die man?

Nou, bij die man krijg je ontzettend lekker eten. Het maakt niet uit of je er woont of niet, hij zet brokjes voor je klaar, koopt blikjes eten, nee, niet zo maar, Gourmet Goud, of zelfs Gourmet Diamant.

Je bedoelt waar die leuke vrouw woont, die zo aardig tegen katten praat en altijd aaitjes wil geven?

Ja die, maar je moet niet bij haar zijn, hoor. De man, dat is de Opperbaas, die is werkelijk dol op katten. De kat van de buren heeft het goed bekeken, die is gewoon bij hem ingetrokken.  Ik zou het liefste ook, maar de Opperbaas laat me nog niet binnen. Maar ik blijf het proberen. Moet jij ook doen. Het is hartstikke gezellig daar.

 

Geef een reactie