Hej

Hej kara vanner,
Min kara make ar hemma efter tva dagar pa sjukhus. Han mar inte bra. Han ar brostmarta. Kardiologen sager att det kommer att passera snabbt.
Han dricker ol och ater maten Charlotte tillagade.
JAG far mit skott AZ pa fredag och den andra ‘Dames’ flickan har fatt skottet idag.
Vi har kommit overens om att sluta skriva efter vaccinationen.
Tack for jullue kara kommentarer!

Med vanliga halsningar,
Angeline

Angeline, 2021. Trevligt och hemma igen oftewel ‘lekker weer thuis’

De geliefde zat vanavond weer naast me op de bank. Inmiddels ligt hij te slapen, doodmoe. De lieve duurzame dochter is na haar bezoek op de fiets gestapt, terug naar huis. Onze buikjes vol gestopt met groentes, liefde en gezondheid.

Langzaam daalt de stilte in. En een begin van besef van wat er allemaal gebeurd is. In nog geen 48 uur zijn we van het ene naar het andere perspectief en weer terug gezwiept. Een telefoontje van de huisarts om 20u bevestigt dat nog eens. Bezorgd, blij met deze uitkomst.
Een serieuze coronamelding in mijn praktijk liep er dwars door heen. De GGD die me zegt in quarantaine te gaan. Een sneltest die, opnieuw maar nu extra in prijs verhoogd, uitkomst biedt. En dan, net zo plotseling als makkelijk, een vaccinatie.
Voor beide Damesmeisjes.

Ik houd mijn blik op de toekomst gericht. Mijn Zweedse lessen gaan door, elke dag. Ook gisteren, zelfs vandaag. Mijn spinactiviteiten op de fiets op de overloop. Met de hoop op een zwerftocht naar het hoge noorden, waar de COVID situatie op dit moment erger dan elders is, dat terzijde.
De opdracht voor de taalles van vandaag is een e-mail schrijven. Bij deze.

Tack kara vanner😘🙏
Tack for dit stod.
(Er missen heel veel umlauten en andere vreemde tekens, dat kan ik nog niet op de iPad)

Verstuurd vanaf mijn iPad

Geef een reactie