ZO’N DAG

Het is vandaag zaterdag, het regent en waait, de tuin oogt grijs en druilerig, het is binnenblijfweer,

Opstaan, kopje koffie, sinasappeltje, de zaterdag Trouw, de sudoku 5 sterren oplossen, het lukt, hoera, wasje draaien, de kattenbak schoonmaken, de rommel opruimen, naar de wachtende klussen in mijn atelier, een nagenoeg lege verfemmer met deksel vol witsel schoon krabben, het krantenpulp in een bouwemmer hand voor hand door de blender halen, alles overhevelen in de schone verfemmer, met het deksel stevig erop tegen uitdrogen, de bouwemmer schoonmaken, uitzoeken hoe het zit met een andere maaltijdservice voor ontheemde vriendin, het vegetarische eten van tafeltjedekje zorgt voor één grote klaagzang, haar staat van zijn heeft eindelijk een naam: frontotemporale dementie, mijn hoofd knaagt dat het nooit meer goed komt, werken aan

een opzet voor de brochure voor de komende tentoonstelling in mei, niet vergeten op te sturen naar het andere Damesmeisje, opnieuw op zoek naar een ophangsysteem voor plexiplaten, de was ophangen, Tashi even aaien, wat mails beantwoorden, en o ja, de blog van 12 maart nog even schrijven.

Ik kijk naar buiten, het regent nog steeds.

Geef een reactie