PUBERTJE

Gisteren had het andere Damesmeisje het over Bad fog of loneliness van Neil Young. Ik moest daardoor denken aan een ander nummer van hem. Vanwege Black Lives Matter vond Young dat het nummer opnieuw uitgebracht moest worden. In een akoestische versie, op de ep Times. ‘Hier sta ik als oude man een 50 jaar oud lied te zingen dat was geschreven na ontelbare jaren van racisme in de VS. En bezie ons vandaag…Dit gaat veel te lang door. Het gaat nu niet alleen over Southern Man. Het gaat nu over de hele Verenigde Staten. Het is tijd voor echte verandering, nieuwe wetten, nieuwe regels voor de politie’, schreef hij op zijn website.

Goed voorbeeld hoe je relevant en aanwezig kan zijn op je oude dag. Net als Captain Sir Tom Moore, die vandaag aan corona overleed. Terwijl ie in de eerste golf datzelfde virus zo effectief bestreed door miljoenen op te halen voor de Engelse gezondheidszorg.

Het leven is niet eerlijk. Zelfs niet voor katten. Het is koud in huis, de CV moet hard werken. Met alle deuren dicht kan Tashi niet meer naar haar geliefde slaapplek boven. Dat zullen we weten. Ligt er iets op de keukentafel? Eraf. Wat zit er in die bloemenvaas? Eruit. Een rellerig poesje, ongedurig op zoek naar iets dat ze stuk kan maken. Kwaad op de gedwongen lockdown. Zij ook al

Geef een reactie