POST

Lieve echtgenoot,

Deze kaart hing jaren in het kaartenrek in de keuken. Maar dat wordt te vol èn is aan vernieuwing toe. Nieuwe kaarten willen ook een plek! Maar ik wil niet dat de oude zomaar verstuurd worden aan Jan & Alleman. Nou ja, aan Jan wel natuurlijk. Ik wachtte op een goed moment om ze op de post te doen, ergens in Nederland. Maar corona gooit roet in het eten, er kan niet gereisd worden, we zitten thuis. Nou is de enige brievenbus in de buurt die van Gré in de Voorstraat. En dan komt een kaart nooit aan, dat weet je. Dus vanaf vandaag ben ik begonnen met een interne postverzending. Zo blijven deze kaarten waar ze horen, bij ons. En ’t scheelt een postzegel. Kan je ze straks netjes in het kastje van de Gewone Jongen leggen, daar horen ze thuis. Ondertussen: let the good times roll! Zie je dat Keith & Mick dezelfde sloffen hebben als jij? Alleen die rollators…zo ver is het toch nog lang niet? Love & kisses.